ساماندهی و تأمین پایدار گوشت قرمز
در سال های پس از انقلاب اسلامی همواره به مقوله خودکفایی در محصوالت کشاورزی تاکید می شده و آن را در قانون برنامه های توسعه مد نظر قرار داده به امنیت غذایی توجه فراوانی داشته و خواهان افزایش ضریب آن بوده است. با این حال و به رغم تاکیدهای مختلف و حساسیتهای ویژه برای نیل به آن، امنیت غذایی در جمهوری اسلامی از ضریب مناسبی برخوردار نمی باشد. بخش کشاورزی به دلیل اتکا به منابع داخلی و هم افزایی با اقتصاد مردمی در شرایط بحرانی از ثبات بیشتری برخوردار و تاثیر پذیری آن از تحولات بیرونی کمتر است و از این رو نقش اساسی در اقتصاد مقاومتی ایفا مینماید. از آنجا که تامین نیازهای غذایی و عدالت اجتماعی در گرو توسعه همه جانبه بخش کشاورزی بوده و تامین نیاز سایر بخشها دارد ثبات و استمرار رشد کشاورزی را می توان از عوامل عمده ی کمک کننده به ثبات اجتماعی و رشد اقتصادی جامعه به شمار آورد.





